​TELEFON: 86 23 05 74

Profil​

​PN Snedker- og Tømrerforretning blev etableret i 1990 i Spørring. Siden da har virksomheden udviklet sig i takt med de mange og forskelligartede opgaver, som gennem tiden er løst. Den fortsatte ekspansion bevirkede, at virksomheden i 1994 flyttede til Trige, hvor vi i dag har kontor og værksted. Virksomheden har siden starten haft kontrakter med flere boligforeninger om vedligeholdelse af foreningernes ejendomme i Århus. Det afføder både store og små opgaver, fra udskiftning af et dørhåndtag i en lejlighed, til produktion og montering af nye vinduer i en hel boligblok.

Det giver selvsagt en bred erfaring, når man samtidigt har fordringsfulde privatkunder. I menuen ovenfor kan du klikke dig ind på de forskellige områder. Her kan du se nogle af de mange spændende opgaver, som PN Snedker- og Tømrerforretning har løst gennem tiden. Forretningen beskæftiger 6-8 ansatte, alt afhængig af sæson og ordretilgang.

​Vi beskæftiger os med tag og tagarbejde, tilbygninger, renoveringer og ombygninger, udskiftning af døre og vinduer inden for snedker- og tømrerfaget, og samarbejder med, alt efter projektets type, en bred vifte af håndværkere og leverandører. 

​På vort maskinværksted kan vi producere diverse specielle ndretninger i meget høj kvalitet. Vi går ikke på kompromis, når det gælder materialevalg.Vi anvender kun de bedste materialer, der sikrer det færdige produkt en lang levetid. Når det drejer det sig om vedligeholdelse og/eller reparationer, så står vore veluddannede og motiverede medarbejdere klar. Ved løbende at deltage i kurser og temadage, holder vi vore medarbejdere ajour med nyeste tiltag indenfor faget.

Du kan derfor trygt vælge PN Snedker- og Tømrerforretning til din opgave. Vi håber vores hjemmeside giver dig et brugbart billede af virksomheden. Hvis du ikke finder de informationer, du søger, så kontakt os. Vi er altid parate til at besvare ethvert spørgsmål, som relaterer til vort fagområde. Vi stiller os hermed til rådighed. Tilbud udarbejdes gratis og uforbindende.

​Firmainformation

PN Snedker- & Tømrerforretning

v/Per Schacht Nathan

CVR: 14274480

Adresseinformation

Randersvej 521
8380 Trige

Find vej på Google Map

Kontaktinformation

Telefon: 86 23 05 74

E-mail: ​info@per-nathan.dk