​TELEFON: 86 23 05 74

Døre / Vinduer​

Snedkerfremstillede døre

De fleste døre i dag fremstilles på fabrik, og leveres i standardmål. Det er ikke altid, at en dør i standardmål passer det byggeri, som man nu er i gang med, det være sig nybyggeri eller renovering af ældre bygninger.

PN snedker- og tømrerforretning leverer alle typer døre efter mål. Det gælder både indvendige og udvendige døre, og det gælder alle træsorter, overflader og belægninger.

Vores døre er lavet efter moderne standarder, sådan de altid opfylder lovkrav og desuden er energieffektive, til din og miljøets fortjeneste.

Professionelt håndværk

Alle relevante lovkrav overholdes naturligvis – skal du have en branddør efter unikke mål, skal den ikke alene laves i en størrelse man ikke får fra fabrikken, den skal også overholde særlige krav stillet fra myndighederne. Og naturligvis vil du også gerne have at den passer ind i bygningens stil. Der fungerer vi som din garant for at give dig en sikker, praktisk og pæn løsning, om den så skal stå i Trige, Hinnerup, Risskov eller andre steder.

Vi leverer selvfølgelig også i andre materialer end træ, f.eks. plastik og aluminium.

Ring på 8623 0574 og få en uforpligtende snak, eller få kigget på en fælles, æstetisk løsning der indbefatter både dine døre og vinduer.​

Udskiftning og renovering af vinduer

Om du bor i en top moderne villa, eller om du har valgt et 250 år gammelt bondehus, så kan PN snedker- og tømrerforretning levere lige netop de vinduer, som passer i stilen.

Der er mange penge at spare ved at investere i nye energibesparende vinduer. Vi hjælper jer med at vælge de rigtige vinduer til din ejendom, sådan at du får vinduer der lever op til vores og myndighedernes strenge standarder – til gevinst for både dig og miljøet.

Seriøst arbejde med betroet partner

Vi arbejder sammen med vores betroede partner Outrup Vinduer & Døre, som kan levere vinduer i den stil der passer dig, uanset om du ønsker en moderne stil som rammevinduer eller modulvinduer, eller en mere klassisk løsning som Dannebrogsvinduer eller palævinduer.

Sammen med dem skaber vi en forenet løsning, sådan at ikke alene får du nye vinduer, men vi sørger for at murværket omkring også bliver tilpasset dine nye vinduer. Samarbejdet og vores fælles kompetence sikrer at løsningen bliver æstetisk, funktionel og økonomisk for dig.

Uanset boformen, så er det vigtigt, at man vælger det vindue, som passer bygningen, og som lever op til de krav, der stilles til nybyggeri og renovering af bolig og erhverv.

Hvis du desuden leder efter nye døre eller renovering, tilbyder vi også det, og vil med glæde hjælpe dig.​

​Firmainformation

PN Snedker- & Tømrerforretning

v/Per Schacht Nathan

CVR: 14274480

Adresseinformation

Randersvej 521
8380 Trige

Find vej på Google Map

Kontaktinformation

Telefon: 86 23 05 74

E-mail: ​info@per-nathan.dk