​TELEFON: 86 23 05 74

Renovering / Ombygning

Renovering

En af vores centrale kompetencer er renovation. Det er sjældent at nybyggeri er en bedre løsning, og uanset om det er en mindre ting som udskiftning af vinduer eller døre, eller større ting som en hel tilbygning eller total renovering, kan vi levere varen. Vi kan deltage i arbejdet i det omfang som kunden måtte ønske, enten i stort omfang, eller i en mere rådgivende funktion hvis bygherre selv står for en anseelig del af entreprisen.

De ting vi tilbyder

Vi kan udføre renovering af både små og store ting, deriblandt

og mange flere.

Desuden rådgiver vi dig, så du altid ved at du har gang i den rigtige renovering. Hvis taget er ved at trænge til en udskiftning, er det måske også det rigtige tidspunkt at indrette loftet til beboelse, og hvis loftet skal skiftes alligevel, er det måske værd at overveje at kigge på væggene.

Kig rundt på vores hjemmeside for at læse mere om vores kompetence indenfor de enkelte områder, eller ring uforpligtende på Tlf. 8623 0574. Vi har mange glade kunder i særligt Hinnerup, Trige, Risskov og omegn, og vil også gerne hjælpe dig.​

​Renovering og ombygning​ af ældre ejendomme er en naturlig del af vort fag. I takt med nedslidningen kræver mange ejendomme forskelligartede løsninger for at kunne leve op til dagens standarder. Det siger sig selv, at metoder og materialer for bare 50 år siden var meget anderledes end i dag. Tidens krav til byggeri fordrer professionel rådgivning og indsigt.

PN Snedker- og Tømrerforretning har bred erfaring i renoveringsopgaver af ældre såvel som nyere ejendomme. Opgaver fra kælder til kvist løses på betryggende vis af vore medarbejdere. Vort samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører giver den ekstra tryghed, der måske skal til, når det hele er lidt uoverskueligt. Tryghed for opgavens korrekte løsning er vigtigt for både dig og os.​​

​Firmainformation

PN Snedker- & Tømrerforretning

v/Per Schacht Nathan

CVR: 14274480

Adresseinformation

Randersvej 521
8380 Trige

Find vej på Google Map

Kontaktinformation

Telefon: 86 23 05 74

E-mail: ​info@per-nathan.dk